Hej gæst Velkommen til HomoSiden.dk! Gratis medlem?
 
Om HomoSiden.dk

HomoSiden.dk er en initiativ der er udsprunget af det begrænsede udbud af dating sider for homoseksuelle i Danmark. Det er vores mål at skabe et seriøst og omfattende community, hvor bøsser og lesbiske kan mødes på en sober måde.

På siden vil du finde en sektion med post, hvor du kan skrive breve til - og modtage breve fra - andre brugere af HomoSiden.dk. Herudover kan du slå en annonce op, hvis du ønsker at gøre specielt opmærksom på din profil eller på eksempelvis et socialt arrangement (som ikke er kommercielt!). På forummet kan du søge og dele erfaringer med andre medlemmer, og på chatten kan I 'snakke' sammen i forskellige virtuelle rum. Herudover kan du med de avancerede søgefunktioner lede efter medlemmer, som har netop din interesse.

En række nye tiltag er konstant under udvikling, for at siden skal dække dit behov bedst muligt. Derfor er det vigtigt at vi også får dit feedback på siden. I kontakt sektionen har du mulighed for at fortælle os, hvad vi gør godt og hvad vi skal gøre bedre. Dette var et par ord om HomoSiden.dk. Da det er helt gratis at blive medlem, kan du roligt oprette en profil, og se om det er noget for dig. Vi håber, at du får glæde af siden og ønsker dig held og lykke i jagten på en ven / veninde, date eller kæreste.

Med venlig hilsen,
HomoSiden.dk

Bruger:
Kode:
 
Glemt kode?  
Om HomoSiden.dk | Betingelser Copyright © 2005,2018 HomoSiden.dk