Hej gæst Velkommen til HomoSiden.dk! Gratis medlem?
 
Sikkerhedstips: At møde mennesker online
At møde mennesker online er en sjov og spændende oplevelse. Internettet tillader mennesker fra hele verden at mødes og kommunikere på en måde, som intet andet medie giver mulighed for. Hvad enten du er single eller i et fast forhold, er der hver dag masser af muligheder for at oprette nye sociale kontakter.

Mange af dem der benytter sider, som sigter mod at skabe social kontakt, er helt almindelige mennesker. Det er intelligente og sofistikerede individer, der ikke ønsker at lukke nogen døre. Det kan være en meget berigende oplevelse at lære mennesker at kende virtuelt, som man ellers ikke ville have mødt. Man ved aldrig hvornår eller hvordan man møder den ægte ven, sande kærlighed eller den uforglemmelige affære...

På trods af alt dette er det vigtigt, at du tænker dig godt om, når du kommunikerer over nettet. Beskyt dig selv og lad være med at give personlige data væk i din beskrivelse af dig selv, på chatten, i forummet etc. Sørg for at tænke dig godt om og udvis god dømmekraft inden du udleverer følsomme informationer om dig selv, til mennesker du ikke kender.

Og kom så i gang med at skabe nogle fantastiske relationer; der er heldigvis masser af dejlige mennesker at møde...

Bruger:
Kode:
 
Glemt kode?  
Om HomoSiden.dk | Betingelser Copyright © 2005,2018 HomoSiden.dk